Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 5 ως 11/8

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Σε σκέψεις θα μπεις σχετικά με μια πρώην σχέση σου, ίσως να μπερδευτείς και να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις. Η εβδομάδα θα σου φέρει καινούργια ανοίγματα, δεν αποκλείεται να κανείς και μια νέα γνωριμία, ωστόσο για να υπάρξει θετική εξέλιξη και για να μπορέσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θέλεις και τι σκοπεύεις να αφήσεις πίσω σου.

Σε σχέση: Προσοχή στην εσωτερική πίεση, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου. Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα θα είναι εσωτερικό θα αφορά τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες ενδεχομένως και ενοχές. Σου δίνω τη συμβουλή να αποστασιοποιηθείς ώσπου να ισορροπήσει η σκέψη σου, απέφυγε την συναισθηματική προσκόλληση και την πίεση.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε ωθήσουν στο να ξανασκεφτείς πολύ καλά το θέμα της επανένωσης. Αν πράξεις παρορμητικά ενδεχομένως η επανασύνδεση να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δεν σε ενδιαφέρει η σοβαρή δεσμευτική εξέλιξη, τότε πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό.

Νέα γνωριμία. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς και να οδηγηθείς σε ασυνήθιστες ενέργειες. Θα ξεχάσεις το παρελθόν, θα αδιαφορήσεις για το μέλλον,  αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους μακριά από σκέψεις και προβληματισμούς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα φέρει αναθεωρήσεις σε απόψεις και βλέψεις.

Σχέση- Γάμος. Περίεργη θα είναι η στάση σου, συνεπώς περίεργη και η εβδομάδα σου. Μπερδεμένες αντιφατικές ανάγκες, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και τι μπορείς να προσφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη και στάση σχετικά με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή που στο παρελθόν είχε γίνει σχέση μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατεύθυνση των γεγονότων που ήδη έχουν συμβεί, απέφυγε τις βιασύνες και τα επιφανειακά συμπεράσματα. Ίσως να νιώσεις τελικά πως τα παλιά σε κούρασαν, πολύ πιθανόν να αλλάξεις συναισθηματική πλεύση.

Σε σχέση: Θετικά και αποκαλυπτικά λόγια θα ακουστούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα ειπωθούν αλήθειες θα δοθούν εξηγήσεις. Προμηνύεται εβδομάδα αλλαγών και αναθεωρήσεων, προσπάθησε να βγεις από τις αμφιβολίες, περιόρισε τάσεις αμφισβήτησης. Στόχο βάζεις να βγεις από τα καθιερωμένα, βασική σου επιθυμία θα είναι η ελευθερία κινήσεων και επιλογών.

Επανασύνδεση. Το έδαφος για επανασύνδεση έχει πλέον στρωθεί, το πρώην ταίρι σου έρχεται ανανεωμένο και με την σιγουριά πως δεν θα αρνηθείς την πρόταση που θα σου κάνει. Δεν θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, τώρα άλλαξαν τα δεδομένα, ετοιμάσου να ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων.

Νέα γνωριμία. Μη κάνεις το λάθος και φοβηθείς να ερωτευτείς ή να ονειρευτείς. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με την όμορφη εμφάνιση και το γοητευτικό του στυλ, θα έχει καλή καρδιά και θα την αφιερώσει εξ ολοκλήρου σε εσένα. Θα γνωριστείτε τυχαία, θα αγαπηθείτε αμοιβαία, η κατάληξη σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

Σχέση- γάμος. Ξεδιαλύνονται οι αμφιβολίες, ότι αρνητικό και να σκέπτεσαι θα αποδειχτεί λάθος. Μην χαλάς τη διάθεση σου και μην παγιδεύεσαι στην καχυποψία. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα  φέρουν εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως αυτό το άτομο έχει αληθινά αισθήματα για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Δεν αποκλείεται να γυρίσει η σκέψη σου πίσω στο παρελθόν, να αναπολήσεις και να εστιάσεις συναισθηματικά σε μια παλιά σου αγάπη. Προσπάθησε να αποκοπείς από εξαρτήσεις και συναισθηματικές προσκολλήσεις, θα πρέπει να καταλάβεις τι είναι καλό για σένα και τι όχι. Για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σκέψου αντικειμενικά και ρεαλιστικά, ζύγισε τις καταστάσεις, υπολόγισε τα αρνητικά και τα θετικά που έζησες με το πρώην ταίρι σου.

Σε σχέση: Προσοχή μέσα στην εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνιση του συναισθηματικά συμπλέγματα. Μπερδεμένος θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την αντιδραστικότητα σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να διαφοροποιήσεις την οπτική σου γωνία, θα είσαι σε θέση να απεγκλωβιστείς από τον καχύποπτο και παγιδευμένο τρόπο σκέψης.

Επανασύνδεση. Απόμακρη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην δώσεις περιθώρια στο πρώην ταίρι σου να σε πλησιάσει, όμως αυτό θα βρει τρόπο να τρυπώσει στη ζωή σου. Κάτι θα σκηνοθετήσει, κάτι θα χειριστεί με ιδιαιτέρως δεξιοτεχνικό τρόπο και θα καταφέρει να προκαλέσει συνάντηση που η κατάληξη της θα είναι στο χέρι σου.

Νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να μη βαρεθείς να βγεις από το σπίτι σου. Άσε την αδράνεια, μην απορρίψεις καμία πρόταση και ετοιμάσου για δράση. Μέσα στην εβδομάδα σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, σε ανυποψίαστο χώρο, θα εμφανιστεί πρόσωπο της αρεσκείας σου. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις από την μοναχικότητα σου.

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση το ταίρι σου ενδέχεται να μπερδέψει την αποστασιοποίηση με την αδιαφορία. Ναι μεν καλά θα κάνεις και δεν θα έχεις καμία διάθεση για ανούσιες συζητήσεις και πολλά λόγια, ωστόσο αν δεν το πράξεις με το σωστό τρόπο, τότε το πρόσωπο που συνδέεσαι ενδεχομένως να πιστέψει πως έχασες το ενδιαφέρον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα σου θα σε παρακινήσει να ανοιχτείς και να φλερτάρεις, θα βγάλεις στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου. Είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα σε ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, προμηνύεται σχέση αμοιβαίων αισθημάτων. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα, πολύ καλά θα κάνεις και θα διατηρήσεις τη αισιοδοξία σου.

Σε σχέση: Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ευνοϊκές ως προς τις επιθυμίες σου. Θα γίνουν κουβέντες γύρω από θέματα μελλοντικής πορείας και δεσμεύσεων. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις και οι σοβαρές υποσχέσεις θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να πάρετε ώριμες και σκεπτόμενες αποφάσεις που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία σας.

Επανασύνδεση. Αργό ρυθμό θα έχουν οι εξελίξεις, οι βιασύνες δεν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, στην παρούσα φάση προσπάθησε να αποφύγεις τις ανυπόμονες και πιεστικές κινήσεις. Η κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και ταίρι σου θα χρειαστεί χρόνο για να στρώσει,  αυτό που πρέπει να κάνεις για την ώρα είναι να αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν από μονά τους χωρίς παρεμβάσεις.

Νέα γνωριμία. Με ένα συγκεκριμένο άτομο θα συνομιλήσεις, στην αρχή ίσως να μη σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ωστόσο καθώς θα εξελίσσονται οι επαφές σας θα διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο αξίζει να του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Το φιλικό σας ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε έλξη, όλα θα γίνουν βήμα βήμα.

Σχέση – Γάμος. Για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγεις τις ανατρεπτικές ή ριζοσπαστικές ενέργειες, αν βιαστείς θα πέσεις έξω. Για να μην γυρίσεις την κατάσταση εναντίον σου και από πάνω βρεθείς ξαφνικά κάτω, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιεστικές καταστάσεις, κράτα χαλαρή στάση.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην εικόνα και στην προσωπικότητα που δείχνεις, στόχο θα βάλεις να γοητεύσεις. Θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα ωστόσο καλό θα είναι να την συνδυάσεις και με μια προσιτή στάση. Αν θέλεις να καταφέρει κάποιο άτομο να σου πιάσει την κουβέντα θα πρέπει να δώσεις με τον τρόπο σου το πράσινο φως. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να καταλήξεις ή να δρομολογήσεις, άσε τα γεγονότα να κυλήσουν από μόνα τους.

Σε σχέση: Αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα εβδομάδα, αν θέλεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά σε πιο σημείο θα βάλεις τον πήχη των απαιτήσεων σου. Για να τερματίσουν τα εμπόδια ή οι εντάσεις που καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, θα πρέπει με τον τρόπο σου να βοηθήσεις να βρεθεί η απαιτούμενη λύση, απέφυγε να μεγαλοποιήσεις και να δώσεις υπερβολική σημασία σε ανούσιες καταστάσεις.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα νήματα θα δουλέψουν υπέρ σου, τυχερές συγκυρίες θα σας φέρουν σε επαφή με το πρώην ταίρι σου. Μπροστά σου θα εμφανιστεί εκεί που δεν θα το περιμένεις. Θα ξαφνιαστείς, θα ταραχτείς και θα ενθουσιαστείς. Καταφθάνει ευχάριστη ανατροπή!

Νέα γνωριμία . Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο προσώπου που θα σου συστήσουν, θα έχει ελκυστική γοητεία. Με τη στάση του θα βρει τον τρόπο να σε  μαγνητίσει,  από τις πρώτες σας κουβέντες θα νιώσεις έλξη. Δεν θα σε απογοητεύσει, οι συναντήσεις που θα ξεκινήσουν θα πάνε παραπάνω από πολύ καλά, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Έντονο ενθουσιασμό θα σου φέρει αυτό που θα σου προτείνει το αγαπημένο σου ταίρι. Θα νιώσεις μεγάλη χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, τα γεγονότα θα σε πείσουν πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει αληθινά . Τα αισθήματα του έχουν βάθος, αξίζει να το κρατήσεις σταθερά κοντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Ο ενθουσιασμός που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να κινηθείς με απελευθερωμένη διάθεση. Αν απογοητευτικές από το παρελθόν σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή, σε συμβουλεύω να ρισκάρεις να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουργια αρχή.

Σε σχέση: Συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, άνοιξε ουσιαστικές συζητήσεις, προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και δυναμισμό. Ένα ευχάριστο και απρόοπτο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σου, βγαίνεις από τις απογοητευτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρεις να ανανεώσεις επιθυμίες και στόχους.

Επανασύνδεση. Θερμή συνάντηση με το πρώην ταίρι σου θα τερματίσει τον χωρισμό σας. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης ανοίγουν δρόμο επανασύνδεσης. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλυπτικά λόγια ανατρέπουν τα αρνητικά δεδομένα, ελεύθερα θα εκδηλώσετε την αγάπη σας, δεν θα σταθείτε σε εγωισμούς.

Νέα γνωριμία. Νέα γνωριμία θα προκύψει, καταφθάνει σχέση αγάπης και συναισθηματικής ασφάλειας. Αντικριστά θα πέσεις με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο, ταιριαστό στο χαρακτήρα σου. Η θερμή συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας θα πάρει αμέσως έκταση, αυτό το άτομο θα σε αγαπήσει και θα το ερωτευτείς.

Σχέση –Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι παραμερίζετε κόντρες και εντάσεις, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας αγάπης και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, μια ενδόμυχη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Σε περίπτωση που αναζητάς λύση προβλήματος έρχεται αισιόδοξο γεγονός που θα τερματίσει φραγμούς και εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα κινηθείς ενστικτωδώς και το αποτέλεσμα δε θα σε απογοητεύσει. Και σε ζητήματα επανασύνδεσης και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, σύγκρινε τα υπέρ και τα κατά, εξισορρόπησε και αναλόγως πράξε. Η εβδομάδα θα ανανεώσει τις επιθυμίες σου, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, αξιοποίησε με αμεσότητα τα συμβάντα.

Σε σχέση: Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, ισορροπία και αρμονία θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, η δεκτικότητα σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις θερμό το κλίμα. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας προσπάθησε να ρυθμίσεις τις εσωτερικές σου κυκλοθυμίες.

Επανασύνδεση. Αστάθεια θα είναι το χαρακτηριστικό σου, μάλλον δεν θα ξέρεις τι θέλεις. Από τη μια θα προσμένεις επανασύνδεση, από την άλλη θα έχεις το μυαλό σου σε ένα καινούργιο πρόσωπο, προσοχή να μην μπερδέψεις ακόμα πιο πολύ τα ήδη μπερδεμένα. Μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις αλλάξει κάνα δυο φορές γνώμη, η συμβουλή μου είναι να αποφύγεις τις αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Δεν θα κοντοσταθείς στο κάλεσμα που θα λάβεις από ένα καινούργιο ελκυστικό πρόσωπο. ΑΠ την πρώτη στιγμή θα το δεις με θερμό μάτι, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Ανοίγεται νέο ξεκίνημα με πρόσωπο που το στυλ του θα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό.

Σχέση- Γάμος. Θα υπάρξουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά όλα θα είναι περαστικά και επιφανειακά. Η νευρικότητα που θα έχεις θα κάνει κάπως αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σου, ωστόσο θα βρεις τρόπο να ισώσεις την κατάσταση. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητα σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα φέρει γεγονότα που θα περιμένουν τις αποφάσεις σου. Είσαι στη χρονική στιγμή που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Τα συμβάντα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου, το θέμα είναι με ποιο πρόσωπο θα επιλέξεις να προχωρήσεις και τι είδους σχέση αναζητάς.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι σε δεσμό, προσοχή στις αμφιβολίες και στις αμφισβητήσεις, μην αφήσεις τη σκέψη σου να σε παγιδεύει σε άτοπες φοβίες και σε καχύποπτα σενάρια. Προσπάθησε να απεγκλωβίσεις από τις αρρωστημένες καταστάσεις, ξεκαθάρισε στόχους και αισθήματα. Προσχώρησε σε ουσιαστικές ενέργειες, τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά, βασίσου σε αυτά που γίνονται και όχι σε αυτά που υποθέτεις

Επανασύνδεση. Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δεν θα προκύψει από τηλεφώνημα αλλά απ’ μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ιδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, προμηνύεται θερμή εβδομάδα.

Νέα γνωριμία. Τολμηροί θα είναι η στάση σου, η προσέγγιση σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του, και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου..

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Μη βιαστείς να καταλήξεις και να βγάλεις συμπεράσματα, το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει ίσως να σε γοητέψει και να σε εντυπωσιάσει, ωστόσο σιγουρέψου αν αυτό που φαίνεται είναι όντως αυτό που πραγματικά υπάρχει. Κινήσου απελευθερωμένα με αυθορμητισμό και άνεση, όμως μείνε προσγειωμένα στο έδαφος, προετοιμάσου για όλα τα ενδεχόμενα, μην εστιάσεις μονό στα θετικά κλείνοντας συνειδητά τα μάτια σου στα αρνητικά.

Σε σχέση: Οι υποσχέσεις που θα δώσεις στο αγαπημένο σου ταίρι ενδεχομένως να μην γίνουν εύκολα πιστευτές, ίσως να ζητηθούν συναισθηματικές εγγυήσεις, ίσως να υπάρξουν αμφιβολίες. Προσπάθησε να λύσεις τους συναισθηματικούς κόμπους, να γεμίσεις τα κενά, και αφού διαπιστωθεί πως οι βλέψεις είναι ίδιες τότε προχώρησε στις προτάσεις σου. Για την ώρα στρώσε το έδαφος και μη βιαστείς να τρέξεις τα γεγονότα άσε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Επανασύνδεση. Διατήρησε ακμαία την αισιοδοξία σου, το τηλεφώνημα που περιμένεις θα γίνει. Θα σε πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, πολύ καλά θα κάνεις και θα δεχτείς το ραντεβού που θα σου προτείνει. Τα θερμά λόγια που θα ακούσεις θα σε ξαφνιάσουν, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμή ένωση που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.

Νέα γνωριμία. Θα σου αλλάξει την ψυχολογία η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή σου και το μέλλον σου με αισιοδοξία και ελπίδα. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.

Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ουσιαστικά θα γίνει κάτι που επιθυμείς από καιρό. Μια απάντηση ή ένα ευχάριστο μαντάτο θα σου ανοίξουν τον δρόμο της δέσμευσης, μέσα στην εβδομάδα θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις που όλες θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σου εξέλιξη. Ετοιμάσου έρχεται γεγονός ευτυχίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις που για να έχουν θετική κατάληξη θα πρέπει να είσαι σε θέση να αποφασίσεις. Μη πέσεις στην παγίδα ψευδαισθήσεων, αν δεν αποβάλεις ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις δε θα καταφέρεις να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν καινούργια άτομα.

Σε σχέση: Σε περίπτωση που βάλεις στόχο τη μελλοντική εξέλιξη και κατοχύρωση καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιέσεις. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση και την απαιτητική στάση.

Επανασύνδεση.  Θα σου δοθεί το έναυσμα να ψάξεις καλά μέσα στο βάθος της καρδιάς σου για να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Τώρα θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που νιώθεις για το πρώην ταίρι σου είναι αγάπη ή συνήθεια, είναι έλξη ή συμβιβασμός,  θα σκεφτείς παρά πολύ καλά και θα αποφασίσεις αν όντως θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι.

Νέα γνωριμία. Το γνωρίζεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, όμως όχι σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα νιώσεις ενθουσιασμό. Ίσως να αναρωτηθείς πως είναι δυνατόν να είχες αυτό το άτομο μπροστά σου τόσο καιρό και να μην είχες πάρει χαμπάρι την μεταξύ σας έλξη.

Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξεις με το ταίρι σου αποκαλυπτική κουβέντα, θα συνειδητοποιήσεις πως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που δεν τις αντιλήφθηκες ποτέ. Θα εμφανιστούν κρυμμένες ανησυχίες, συμπλεγματικά αισθήματα ίσως και ενδόμυχοι πόθοι, που θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με τελείως διαφορετικές βλέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Ίσως να εμφανιστεί στη σκέψη σου άτομο από το παρελθόν σου. Είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις να ολοκληρώσεις αυτό που έμεινε στη μέση, ωστόσο οι ονειροπολήσεις σου καλό θα είναι να μην σε οδηγήσουν στο να παραβλέψεις τα δεδομένα. Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σου κόσμος, οτιδήποτε αισθανθείς θα έχει βάθος και ένταση.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τα θετικά της σχέσης σου, ρομαντισμός θα υπάρξει στις διαθέσεις και στις πράξεις σου. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, εστίασε στα ξεκαθαρίσματα και στη συνεννόηση. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να κρατήσεις χαλαρή στάση.

Επανασύνδεση. Φίλε μου Υδροχόε, τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να δράσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να τηλεφωνήσεις και να ζητήσεις συνάντηση, σε αναμονή βρίσκεται το πρώην ταίρι σου και περιμένει το κάλεσμα σου. Όσο πιο άμεσα δραστηριοποιηθείς τόσο πιο γρήγορα θα επανασυνδεθείς.

Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, αλλά δεν πρέπει να αδρανήσεις. Δώσε το περιθώριο να σε φλερτάρει, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου. Αν κρατήσεις απρόσιτο ύφος, ενδεχομένως το τρένο να σου φύγει. Απελευθέρωσε τον αισθησιασμό και την οικειότητα σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις και να μαγνητίσεις.

Σχέση- γάμος. Για να σταματήσει η κόντρα και η ένταση θα πρέπει να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου, μη περιμένεις όλα να συμβούν εκ θαύματος. Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου κινητοποιήσου δραστικά, κάνε εσύ το πρώτο βήμα να  ισορροπήσεις την κατάσταση , σε διαβεβαιώνω πως θα σου βγει σε καλό.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Δεν αποκλείεται να βρεθεί το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, όμως θα είναι όντως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι; Οριοθέτησε τη φαντασία σου, μη προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σου, προσοχή στις αυταπάτες. Η εβδομάδα θα σου φέρει συναισθηματικές εντάσεις, σκέψου και πράξε με ορθολογισμό.

Σε σχέση: Η εβδομάδα μάλλον δε θα σε αφήσει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, προσοχή στις συνειδητές συγκαλύψεις και στις άστοχες εξιδανικεύσεις. Η ανάγκη σου να βγεις από τις ασφυκτικές συνθήκες ενδεχομένως να δώσει τροφή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Αν νιώθεις εσωτερικό μπέρδεμα που το ενισχύουν οι αμφιβολίες τότε προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις και να διαπιστώσεις ζητώντας άμεσα ξεκαθαρίσματα όχι όμως με τρόπο πιεστικό ή απαιτητικό.

Επανασύνδεση. Καινούργιο ξεκίνημα θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλήσεις που θα ανατρέψουν το κατεστημένο. Άγνωστες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα αναθεωρήσεις, θα τοποθετήσεις σχέσεις και αισθήματα επάνω σε μια νέα και εντελώς διαφορετική βάση.

Νέα γνωριμία. Αυτό δεν θα είναι μια απλή περαστική γνωριμία, θα πρόκειται  για μοιραίο γεγονός. Όλα θα κινηθούν με στόχο εσύ και ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο να συναντηθείτε, να ερωτευτείτε, και να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό μελλοντικών προδιαγραφών. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου, μάλλον θα βρεις το μόνιμο σου ταίρι.

Σχέση- γάμος. Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η δεσμευτική σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Τυχερά ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που από καιρό αναμένεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης ή  επισημοποίησης.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email