Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 3 ως 9/7

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να στοχεύσει στην καρδιά σου, θα καταφέρει να σε γνωρίσει, να σε εντυπωσιάσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με ορθολογισμό και σωστή κρίση.

Σε σχέση: Ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη και συνειδητή. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.

Επανασύνδεση. Σκέψου και αποφάσισε, φίλε Κριέ, το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι; Ή μήπως κουράστηκες με τα παλιά και θέλεις οπωσδήποτε τα καινούργια; Ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, θα λάβεις πρόταση για επανένωση και η απάντηση σου θα πρέπει να είναι άμεση. Μπες στο βάθος της καρδιάς σου και βρες επειγόντως την απάντηση.

Νέα γνωριμία. Έρχονται χτυποκάρδια έντασης και ενθουσιασμού. Είχες καιρό να αντικρίσεις πρόσωπο τις αρεσκείας σου; Τώρα όχι απλά θα εντυπωσιαστείς, αλλά δεν αποκλείεται να νιώσεις πως βρήκες επιτέλους το πρόσωπο των ονείρων σου. Θα ερωτευτείς, θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις και θα επιτύχεις, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Σχέση- Γάμος. Για εσένα που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση, ανοίγεται δίοδος επισημοποίησης. Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις. Θα την λάβεις την πρόταση της δέσμευσης, τώρα θα καταφέρεις να αγκυροβολήσεις, να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις για ένα πρώην ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να στραφείς προς την επανασύνδεση. Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μίλα ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές, θα καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που επιθυμείς. Αφήνεις στην άκρη τις αναστολές.

Σε σχέση: Θα σκεφτείς ήρεμα και λογικά, θα καταφέρεις να βρεις την συναισθηματική σου ισορροπία γεγονός που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις λάθη των προηγούμενων ημερών. Δε θα λείψουν οι εξομολογήσεις, ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη. Ο αισθησιασμός σου θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, θα βρεις τρόπο να κάνεις το ταίρι σου να απελευθερωθεί και να σου εκδηλώσει αυτό που νιώθει.

Επανασύνδεση. Φίλε Ταύρε, δεν θα πάνε τα πράγματα στραβά και ανάποδα, όμως οφείλω να σε ενημερώσω ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ανάμεσα σε εσένα και το παλιό σου ταίρι, ωστόσο για την ώρα η κατάσταση θα παραμείνει στον πάγο. Δεν έχει κλείσει κανένα ενδεχόμενο, άσε απλά το χρόνο να κυλήσει.

Νέα γνωριμία. Κάτι σιγοκαίει σε… χαμηλή φωτιά. Κάποιος εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την αφορμή ή την δίοδο, για να σου δείξει πως αυτό που νιώθει για σένα δεν είναι φιλικό. αλλά ερωτικό. Ίσως αυτή τη στιγμή να μη βρει τον τρόπο να σου φανερωθεί, ωστόσο εσύ μείνε σε ετοιμότητα, αργά ή γρήγορα θα υπάρξει απρόοπτη έκπληξη.

Σχέση- γάμος. Αν θέλεις να πιέσεις την κατάσταση διεκδικώντας επίμονα και ριζοσπαστικά, θα πέσεις έξω. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αλλαγές και διαφοροποιήσεις. Για την ώρα, απόλαυσε την σταθερότητα της σχέσης σου, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις μην τεντώσεις το σκοινί, δεν θα σου βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Κοινωνική, προσιτή και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελεύθερα και αυθόρμητα, θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις. Παίρνεις απόφαση να βγεις από τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης και να κυνηγήσεις την μεγάλη αλλαγή που θα σε τονώσει.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα τονώσει τον δυναμισμό σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις ανανεωτικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση και στις διφορούμενες επιθυμίες. Αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου,  τα λόγια σου θα είναι άμεσα και απολύτως ειλικρινά. Η εβδομάδα διαλλακτική θα κάνει τη στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρατραβηγμένες καταστάσεις.

Επανασύνδεση. Σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, φίλε Δίδυμε, αν δεν κινηθείς τώρα, τότε μη κάνεις τον κόπο να κινηθείς αργότερα. Τώρα θα πρέπει να τηλεφωνήσεις και να ζητήσεις συνάντηση, τώρα βρίσκεται σε αναμονή το πρώην ταίρι σου και περιμένει το κάλεσμα σου. Όσο πιο άμεσα δραστηριοποιηθείς, τόσο πιο γρήγορα θα επανασυνδεθείς.

Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, αλλά θα κινηθείς; Θα δώσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει; Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου. Αν κρατήσεις απρόσιτο ύφος ντίβας και σνομπ, το τρένο θα σου φύγει. Απελευθέρωσε τον ερωτισμό και την οικειότητα σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις και να μαγνητίσεις.

Σχέση- γάμος. Για να σταματήσει η κόντρα και η ένταση θα πρέπει να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου, μην περιμένεις όλα να συμβούν εκ θαύματος, αφού για οτιδήποτε συμβαίνει δεν φταίει μόνο ο ένας. Αν υπάρχει φωτιά ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου ανάλαβε δράση, στην τελική κάνε εσύ το πρώτο βήμα να ρίξεις λίγο νεράκι, σε διαβεβαιώνω πως θα σου βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι:  Ουσιαστική αλλαγή θα γίνει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα απογοητευτικά, παίρνεις την απόφαση να βγεις από την άρνηση ή την αναμονή. Θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τρόπο αυθόρμητο και ελκυστικό, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική για καινούργιες και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

Σε σχέση: Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα αγχωτικό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις δίνοντας οριστική κατάληξη. Η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, η εβδομάδα θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις.

Επανασύνδεση. Λαμβάνουν τέλος τα εμπόδια, πέφτει ο τοίχος που κρατούσε μακριά εσένα και το ταίρι σου. Αν η απόστασή σας οφείλεται σε παρεξήγηση ή σε ηθικούς φραγμούς ή σε κάποιον άδικο λόγο, τώρα η τύχη θα σταθεί στο πλάι σου. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης, θα ανοίξουν δρόμο επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία. Χαρές έρχονται, φίλε Καρκίνε, ετοιμάσου, καταφθάνει γεγονός που θα το γιορτάσεις. Παντού θα το πεις, την χαρά σου θα την μοιραστείς με γνωστούς και φίλους. Αντικριστά θα πέσεις με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο, ταιριαστό στα ερωτικά σου γούστα, και ναι, θα σου ζητήσει ραντεβού. Σε διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα θα είναι δεσμός.

Σχέση –Γάμος. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση, κάτι περιμένεις. Ίσως να είναι πρόταση, ίσως απάντηση, αυτό σίγουρα το γνωρίζεις μόνο εσύ, αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως θα λάβεις αυτό που προσμένεις. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, θα πάρεις τα πάνω σου, μια ενδόμυχη σου επιθυμία μπήκε σε τροχιά πραγματοποίησης, τώρα όλα ολοκληρώνονται.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι:  Θα σε εντυπωσιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις, ετοιμάσου η εβδομάδα σου θα έχει έντονες εξελίξεις και εκπλήξεις. Εσύ που έχεις ξεφύγει από το παρελθόν και αναζητάς νέα αγάπη θα καταφέρεις να αποκτήσεις καινούργιο ταίρι, προμηνύεται άνοιγμα προδιαγραφών. Θα νιώσεις αισθήματα έντονης έλξης, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις με σταθερά βήματα.

Σε σχέση: Φεύγουν τα πείσματα και οι αρνητικές αντιδράσεις, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις ακρότητες. Η διάθεση σου θα είναι πιο ήρεμη ίσως και πιο συμβιβαστική, θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου, θα μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να πράξεις λογικά.

Επανασύνδεση. Απόμακρη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην δώσεις περιθώρια στο πρώην ταίρι σου να σε πλησιάσει, όμως αυτό θα βρει τρόπο να τρυπώσει στην ζωή σου. Κάτι θα σκηνοθετήσει, κάτι θα χειριστεί με ιδιαιτέρως δεξιοτεχνικό τρόπο και θα καταφέρει να προκαλέσει συνάντηση, που η κατάληξή της θα είναι στο χέρι σου.

Νέα γνωριμία. Σου δίνω την συμβουλή να μην βαρεθείς να βγεις έξω από το σπίτι σου. Άσε την αδράνεια, μην απορρίψεις καμία πρόταση και ετοιμάσου για δράση. Μέσα στην εβδομάδα, σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, σε ανυποψίαστο χώρο, θα εμφανιστεί πρόσωπο της αρέσκειας σου. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις από την μοναχικότητα σου.

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση, το ταίρι σου ενδέχεται να μπερδέψει την αποστασιοποίηση με την αδιαφορία. Ναι μεν, καλά θα κάνεις και δεν θα έχεις καμία διάθεση για ανούσιες συζητήσεις και πολλά λόγια, ωστόσο αν δεν το πράξεις με το σωστό τρόπο, τότε το πρόσωπο που συνδέεσαι ερωτικά ενδεχομένως να πιστέψει πως έχασες το ενδιαφέρον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι:  Θετική κατάληξη θα έχει η απόφαση σου να περάσεις σε άμεσες προτάσεις. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Με ωριμότητα θα ανταπεξέλθεις στα γεγονότα, αν δώσεις άνοιγμα για έναρξη σχέσης δε θα απογοητευτείς. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πρώην ταίρι θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς.

Σε σχέση: Σοβαρές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης, στόχο βάζεις την σταθεροποίηση και την εξασφάλιση. Ειλικρινείς διάλογοι που θα ανοίξεις με το ταίρι σου θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

Επανασύνδεση. Θα ερωτευτείς πρώην ταίρι σου! Με πρόσωπο από το μακρινό σου παρελθόν θα ξανανάψει σπίθα μεταξύ σας. Το ελκυστικό στυλ που θα διαθέτει, οι αλλαγές στον τρόπο συμπεριφορά του, η ωριμότητα στο χαρακτήρα του, όλα αυτά μαζί θα σε κάνουν να νιώσεις πως η δεύτερη αρχή, αυτήν την φορά, θα πιάσει τόπο.

Νέα γνωριμία. Από την πρώτη ματιά θα αισθανθείς πως υπάρχει ερωτικός ηλεκτρισμός μεταξύ σας, η διαίσθηση και η αντίληψη σου δεν θα σε απατά. Η δύναμη της έλξης θα σας φέρει σε αυθόρμητη συνομιλία, που πολύ γρήγορα η κουβέντα σας θα κλείσει με πρόταση για ραντεβού. Έρχεται νέα γνωριμία κεραυνοβόλου έρωτα!

Σχέση – Γάμος. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, αν τσακώθηκες η ένταση θα τερματίσει με καινούργιες υποσχέσεις αγάπης, η κόντρα και τα νεύρα θα μετατραπούν σε έλξη, ίσως και πάθος. Από την μια στιγμή στην άλλη θα φουντώσουν και πάλι οι ερωτικές σας αισθήσεις, προμηνύεται μια ιδιαιτέρως ερωτική εβδομάδα!

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι:  Ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα υπάρξει μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείτε, στο χέρι σου θα είναι η επανένωση. Στην συνάντηση σας θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, πάρε τις αποφάσεις σου και προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις βλέψεις σου.

Σε σχέση: Θα υπάρχει η δυνατότητα να κυλήσει δημιουργικά η εβδομάδα σου, διατήρησε τις διαθέσεις σου θετικές και αισιόδοξες. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική και ώριμη, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις θετικές απαντήσεις.

Επανασύνδεση. Φίλε Ζυγέ, επειδή η καρδιά σου θα είναι μπερδεμένη, η στάση σου ατίθαση και το παρουσιαστικό σου ιδιαιτέρως ελκυστικό, θα βιαστώ να σου πω το εξής: αν το παίξεις σε διπλό ταμπλό, δηλαδή το απόγευμα με το προηγούμενο ταίρι, το βράδυ με την καινούργια γνωριμία, τότε θα τα βρεις μπαστούνια. Οι δίπλες σχέσεις θέλουν καλή σκηνοθεσία, σίγουρα μπορείς να ανταπεξέλθεις;

Νέα γνωριμία. Απαραιτήτως αναγκαία θα είναι για σένα η νέα γνωριμία και επειδή η τύχη αγάπα τους τολμηρούς, γι’ αυτό εντελώς απρόοπτα θα έρθει και θα σταθεί μπροστά σου πρόσωπο όμορφης εμφάνισης, γοητευτικής παρουσίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο, θα το δεις, θα το φλερτάρεις και είναι πολύ πιθανό το ίδιο βράδυ να βρεθείς μαζί του σε ραντεβού για δύο.

Σχέση – Γάμος. Επαναστατική θα είναι η διάθεσή σου, φίλε Ζυγέ, το νου σου στις σπασμωδικές ενέργειες. Θα ονειροπολήσεις, θα ονειροβατήσεις, θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την πίεση και την ρουτίνα, μια εσωτερική δύναμη θα σε ωθήσει να σπάσεις φραγμούς. Προσοχή στις επιπόλαιες ή εν βρασμώ αποφάσεις, για τυχόν ριζοσπαστικές κινήσεις, θυμήσου πως… κοιμόμαστε έτσι ακριβώς όπως στρώνουμε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι:  Συμπτώσεις και συγκυρίες θα σου ανοίξουν δίοδο επαφών και συναντήσεων. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εμπιστευτείς και να προχώρησες τα βήματα σου, ουσιαστικά θα βγεις από την καταστολή. Οι άμεσες ενέργειες θα έχουν θετική και εξελίξιμη πορεία, σου δίνω τη συμβουλή να μην καθυστερήσεις τις προσεγγίσεις σου ή τις αποφάσεις σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα, καλό θα είναι να αποβάλεις τις πεσιμιστικές σκέψεις.

Σε σχέση: Θα βρεις συναισθηματικά τον δρόμο σου, οι επιθυμίες σου δε θα είναι πλέον μπερδεμένες, ανανεώνεσαι και βγαίνεις από τυχόν ανασφάλειες. Θα καταφέρεις να σκεφτείς λογικά και να βάλεις τέλος στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα. Συζήτησε με το ταίρι σου για την πορεία της σχέση σας, μίλησε με ειλικρίνεια, βγάλε στην επιφάνεια την αποφασιστική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σου.

Επανασύνδεση. Αν συνειδητά θέλεις την επανασύνδεση και όντως έχεις αισθήματα για το πρώην ταίρι σου, τότε μην κάθεσαι καθόλου. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας βάλε μπρος για επανένωση, σε σκέπτεται, σε περιμένει, θα είναι λάθος αν δεν φανερώσεις ξεκάθαρα αυτό που νιώθεις και αυτό που θέλεις.

Νέα γνωριμία. Επιβλητική θα είναι η παρουσία σου, φίλε Σκορπιέ. Δώσε εσύ το πράσινο φως και πολύ γρήγορα θα σε πλησιάσει το πρόσωπο, που θα βάλεις στο στόχαστρο σου. Είσαι στην χρονική περίοδο που θα έχεις την ικανότητα να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αν έχεις διάθεση για νέο ερωτικό ξεκίνημα τότε μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί.

Σχέση- γάμος. Θα επιβληθείς μέσα στη σχέση σου, αυτή την εβδομάδα θα εξωτερικεύσεις έντονο δυναμισμό, η δική σου άποψη θα υπερισχύσει. Τα λόγια σου θα είναι σοβαρά και ώριμα, θα είσαι σε θέση να τηρήσεις τις υποσχέσεις που θα δώσεις, θα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προσώπου που αγαπάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι:  Η προοπτική της νέας γνωριμίας προϋποθέτει πως θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν, άφησε ανοιχτή μια δίοδο προσέγγισης στο πρόσωπο που θα καταλάβεις πως θέλει να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Σε προτρέπω να ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα λάβεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις επαφές με καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσεις, σε συμβουλεύω να μην ανακόψεις την πορεία των γεγονότων.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε πράξεις διόρθωσης και αναδόμησης, θα θελήσεις να αλλάξεις τα αρνητικά αποτελέσματα. Προσπάθησε οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως για να μην χαθεί η ισορροπία της σχέσης σου θα πρέπει η στάση σου να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική.

Επανασύνδεση. Ένα ευχάριστο και εντελώς απρόοπτο γεγονός θα προκύψει, αν το αξιοποιήσεις καταλλήλως τότε θα βρεθείς αγκαλιά με το πρώην ταίρι σου. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αισιοδοξία και με ειλικρίνεια τότε η επανένωση θα συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη.

Νέα γνωριμία. Λαμπερό θα σου φανεί το παρουσιαστικό που θα έχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από την αρχή που θα το προσέξεις, θα ονειρευτείς σχέση μαζί του και θα δεις πως τελικά τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να λάβεις αυτό που ενδόμυχα θα επιθυμήσεις. Ακολούθα τα σημάδια και τα συμβάντα, και δεν θα χάσεις.

Σχέση- Γάμος. Φίλε Τοξότη, σε συμβουλεύω να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη, τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τρόπο, που στο τέλος όλα θα σου βγουν σε καλό. Ό,τι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση δεν αποκλείεται να ακούσεις ανάλογη πρόταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι:  Θα αποφύγεις τις επιλογές που απαιτούν ρίσκο. Αλλάζουν οι βλέψεις και οι προθέσεις σου, πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Τα γεγονότα θα είναι θετικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Κάνε το βήμα να προσεγγίσεις και να ανοιχτείς, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσεις.

Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις ουσιαστικής κατάληξης.

Επανασύνδεση. Σε σκέψεις θα μπεις, αγαπητέ μου Αιγόκερε, και η αφορμή θα δοθεί από κάποιες αναμνήσεις, που ξαφνικά θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ένα πρώην ερωτικό σου ταίρι θα σφηνωθεί στη σκέψη σου, έντονη θα είναι η επιθυμία σου να ολοκληρώσεις μαζί του αυτό που άφησες στη μέση. Η πράξη προσέγγισής σου δεν θα έχει αποτυχία.

Νέα γνωριμία. Εσύ που ενδιαφέρεσαι μόνο για σοβαρή σταθερή σχέση και όχι για περιστασιακούς έρωτες, θα υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα ερωτική σχέση. Το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου, δέξου να βγεις ένα ραντεβού μαζί του, δεν θα απογοητευτείς.

Σχέση – Γάμος. Αποκαλυπτική θα είναι η εβδομάδα σου, φίλε Αιγόκερε. Εσύ και το ταίρι σου μέσα από αναλυτικές και εντόνως συναισθηματικές συζητήσεις, θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας συνδέει, θα εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας παγώνει. Από εδώ και πέρα θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε τις μεταξύ σας καταστάσεις, τώρα θα σταθεροποιήσετε αισθήματα και βλέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Είναι πολύ πιθανόν το πρώην ταίρι σου να επανέλθει και πάλι στη ζωή σου. Απρόοπτο τηλεφώνημα θα λάβεις, θα ακολουθήσουν επαφές που θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε ραντεβού θα ακουστεί πρόταση επανένωσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σου η περεταίρω εξέλιξη. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επανασυνδεθείς αυτή τη φορά η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει από επιπολαιότητες, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συζητήσεις με ειλικρίνεια, να αναλύσεις και να εξηγήσεις προκειμένου να βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αναζωογονητικές συνθήκες θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου, έντονες θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τα συνηθισμένα και να προχωρήσεις με στόχο την ανανέωση.

Επανασύνδεση. Δεν είναι σίγουρο αν θα την δεχτείς την επανασύνδεση, φίλε Υδροχόε. Αναποδογυρισμένος θα είναι ο τρόπος σκέψη σου, συνειδητά θα εστιάσεις στα αρνητικά στοιχεία της πρώην σχέσης σου. Στην προκείμενη φάση, αυτό που θα έχει ουσιαστική σημασία για σένα, δεν θα είναι το αποτέλεσμα αλλά η αιτία.

Νέα γνωριμία. Άρον άρον θα θελήσεις να φύγεις από τα παλιά και να βάλεις μπρος για τα νέα, ωστόσο το καινούργιο δεν σημαίνει πως θα είναι καλύτερο από το παλιό. Προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία και στον επιπόλαιο ενθουσιασμό. Πάρε τις καταστάσεις λάου-λάου, όχι βιαστικές αποφάσεις.

Σχέση – Γάμος. Θα την περάσεις την κρίση σου, φίλε Υδροχόε. Στα καλά καθούμενα, ενδεχομένως δίχως αφορμή, θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις τη σχέση σου σε δοκιμασία. Δεν θα σου βγει σε κακό, θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις και να επανεκτιμήσεις, όμως δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Ίσως σε κάποια φάση η κατάσταση να οδηγηθεί στα άκρα.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και τη διάθεση σου. Επιπλέον, θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια. Ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις και να προχωρήσεις σε νέα αρχή.

Σε σχέση: Η εβδομάδα, αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Θα αφήσεις να κυλήσουν να γεγονότα χωρίς παρεμβάσεις και πιέσεις, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις πιεστικές σκέψεις ή ενέργειες. Η εβδομάδα θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσουν τα μπερδεμένα ζητήματα, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να σιγουρευτείς.

Επανασύνδεση. Σκοταδισμός θα επικρατεί στην σκέψη σου, φίλε Ιχθύ, άλλα θα νομίζεις και άλλα θα συμβαίνουν. Δεν σε διάγραψε το πρώην ταίρι σου, ο λόγος της απόστασής σας δεν είναι πως δεν υπάρχουν αισθήματα. Κάτι άλλο συμβαίνει και σε αυτή την χρονική φάση δεν θα το μάθεις, θα μείνει κρυφό. Υπομονή, οι αποκαλύψεις θα αργήσουν λιγάκι.

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, όμως μην κάνεις σενάρια χωρίς υπόσταση. Μη κάνεις το λάθος και πιστέψεις αυτό που σε βολεύει, χωρίς να ερευνήσεις αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Το νου σου να μην ξεγελαστείς, κάτι θα σε τυφλώσει, ίσως να είναι πάθος, ίσως αδυναμία.

Σχέση- γάμος. Επιρρεπείς στις παρεξηγήσεις θα είσαι, γι’ αυτό προσοχή στο τι θα υποθέσεις. Θα υπάρχει κίνδυνος να δέσεις τα γεγονότα με έναν αρνητικό τρόπο σκέψης, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπέρασμα, συνεπώς και σε λάθος απόφαση. Άκου με προσοχή τι θα σου πει το ταίρι σου, καλό θα είναι να μην διαστρεβλώσεις την αλήθεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email